Rok Dřevěné Kozy předává žezlo Ohnivé Opici již zítra

07.02.2016 10:07

 

Zatímco předešlý rok, tedy rok 2015 byl pod taktovkou Dřevěné Kozy, ten letošní rok bude pod Ohnivou Opicí a kdy, že Ohnivá opice přebere pomyslné žezlo od Dřevěné Kozy? 

Dle východní kultury, čínské astrologie se tak stane ke dni 8. 2. 2016 a setrvá v něm až do 28. 1.  2017, kde v tento den začne rok Ohnivého Kohouta.

 

Rok Kozy se dle astrologie měl tak trochu nést ve směru klidu a mírumilovnosti, avšak nesmíme opomenout, co se za tento rok událo a to především v politické a církevní sféře. Bohužel toho nebylo málo a pravdou je, že se udály události, které si troufám říci, že nenechaly nikoho chladným. I přesto, že Koza je spíše, jak už bylo psáno mírumilovná a klidná, tak má i svůj opak a ten je právě ukryt řekněme v tvrdohlavosti, které Kozu jistojistě chtě-nechtě vedou k tomu, že dříve vzniklé  konflikty, jen tak neskončí. Koza je svým způsobem symbol zatvrzelosti, tvrdohlavosti a neochoty dělat ústupky a kompromisy. 

Rok Ohnivé Opice bude rokem, který se ponese jednoznačně v duchu pohybu kupředu a nebude to jen tak ledajaký posun. Opice je totiž nakloněna vynalézavým řešením a také je přáno v tomto roce modrosti, uvážlivosti, pozor však na hazard a na pohyb v nekalých praktikách ... Chytrá Opice je schopna tyto neuvážené počiny-podniky  i koneckonců hazardní hry odsoudit k neúspěchu. 

Slova, která charakterizují Opice jsou slova tvořivost, bystrost, vynalézavost, opimismus a dokonce i prohnanost a rok Ohnivé Opice přinese sebou mnoho nového, úspěchy a také nekonvenční řešení. 

Nejen v tomto roce, ale i do let dalších buďte prosím obezřetní a chovejte se k Matce přírodě s úctou a respektem, neničte ji, ale naopak budujte, starejte se o ní a ona se Vám za to odmění. 

Apeluji na Vás všechny, abyste byli připraveni na různé přírodní katastrofy, protože v tomto roce Ohnivé Opice nám opravdu hrozí a je více než pravděpodbné, že Matka příroda se nám "odmění" za to, jak jsme se my k ní chovali ... nechť si každý z nás sáhne do svého vlastního vědomí a svědomí a zamyslí se, nad touto otázkou.

 

NEZAPOMÍNEJTE PROSÍM, ŽE OPICE JE ROKEM, KDY BUDE DÁNA PŘÍLEŽITOST KAŽDÉMU Z NÁS A JE JEN NA KAŽDÉM Z NÁS, JAK S TOUTO VÝZVOU NALOŽÍ.  

Přeji Vám, aby i Vy jste se svou příležitostí naložili, tak aby jste byli maximálně spokojení. S úctou k Vám, Adieles

—————

Zpět


Kontakt

Lenka Miriam Vyškovská

IČ: 08930805; Zlín




+ 420 732 434 712


Korálky od čarodějky 

- náramky z drahých minerálů

www.koralkyodmiriam.cz

 

Photo

https://www.facebook.com/photovyskovsky

Spolupráce

www.astrovikend.cz

www.avalounuh.cz