Nový rok dle čínského zvířetníku

27.01.2017 17:00
Rok se s rokem sešel a rok pod taktovkou Ohnivé Opice končí a je čas, aby pomyslné žezlo převzal někdo další. Kdo se žezla ujme? Kdo další je na řadě?
 
Je jím Ohnivý Kohout a na pomyslný trůn usedne dle čínského kalendáře 28. ledna tohoto roku a vládnout bude až do 15 února, kdy předá žezlo dalšímu z dvanácti znamení čínského horoskopu. 
 
Ptáte-li se jaký tento rok bude, tak vězte, že bude velice zajímavým, přínosným a tak rychlým, že než se stačíme rozkoukat, bude pryč.  Rok Ohnivého Kohouta symbolizuje především úspěchy a vítězství, kterých bude možné dosáhnout během roku především díky píli, trpělivosti a tvrdé práci. Toto znamení nám přináší klid do soukromých i rodinných vazeb, také přináší talent, dobrodružství, objevování a překonávání nových výzev. 
 
Nadcházející rok ohnivého Kohouta přinese nové pobídky osudu, které budou vyžadovat vtip a praktická řešení. Kohout je rovněž odvážné znamení, takže dovolí lidem v životě více, ale bezpečněji riskovat. V čínské kultuře Kohout reprezentuje rovněž vymítání zlých duchů.
 
Rok ohnivého Kohouta bude intenzivní a mocný, pokud jde o posun vpřed. Chcete-li uspět, držte se osvědčených a praktických cest k úspěchu spíše, než riskantních podniků a záměrů. V roce Kohouta budou sklízet úspěchy ti, kteří budou uznávat základní kohoutí zásady, tedy budou se držet tvrdé práce, rodinných hodnot a prvotřídních výkonů.
 
Přeji Vám ať je pro Vás tento rok, rokem úspěchu, radosti a posunů vpřed, správným směrem, s úctou K Vám, L. Miriam
 
Související obrázek
 

—————

Zpět


Kontakt

Lenka Miriam Vyškovská

IČ: 08930805; Zlín




+ 420 732 434 712


Korálky od čarodějky 

- náramky z drahých minerálů

www.koralkyodmiriam.cz

 

Photo

https://www.facebook.com/photovyskovsky

Spolupráce

www.astrovikend.cz

www.avalounuh.cz